VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Articles

          ПРАВИЛА ПРОВЕДЕННЯ

 Завдання ІІІ етапу олімпіади з польської мови та літератури

Протокол результатів виступу учасників

         СТРУКТУРНО-ЧАСОВА           МОДЕЛЬ ПРОВЕДЕННЯ ОЛІМПІАДИ

 

Проведення IІІ  етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури в 2023-2024 н. р.

Відповідно до наказу Департаменту гуманітарної політики обласної державної адміністрації від 10 січня 2024 року № 14-аг «Про проведення
ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2023/2024 навчальному році» повідомляємо, що проведення ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури (далі - олімпіада) відбудеться 23 лютого 2024 року у дистанційній формі з використанням додатка Google Meet.
Звертаємо увагу, що час, відведений на проведення IІІ етапу олімпіади, складає орієнтовно 3,5 години – з 09:15 до 13:30.

Умови участі в олімпіаді

Учасниками IІІ етапу олімпіади можуть бути здобувачі освіти 7-11 класів – переможці IIІ етапу змагань, які пройдуть обов’язкову реєстраціюдо 15 лютого 2024 року за покликаннями: 

1) форма реєстрації: https://forms.gle/k1TKUFksbvG8wivi6 ;

2) форма звіту: https://forms.gle/u2jyRrfki2pdHaU37.

Учасники та члени журі IІІ етапу олімпіади приєднаються до загальної вебінарної кімнати в додатку Google Meet з персональних облікових записів за покликанням:з ПК: https://meet.google.com/hqh-hisg-ekm ; з телефона: hqh-hisg-ekm.

Обов’язковою умовою участі в олімпіаді онлайн є увімкнення вебкамер учасників протягом усього часу, відведеного для складання завдань.Учасники олімпіади обов’язково мають пам’ятати логін і пароль свого облікового запису.

Олімпіада проводитиметься у два тури: письмовий тур – тест з граматики; усний – монолог учасника олімпіади з теми, яку визначить журі олімпіади.

Письмовий тур олімпіади    

Письмовий тур олімпіади передбачає виконання 12 тестових завдань закритого типу з граматики польської мови. Покликання на Google Форми з тестовими завданнями будуть надані учасникам о 10:00. Час виконання тесту – 30 хвилин.

Усний тур олімпіади

Усний тур олімпіади – монологічне висловлювання учасників олімпіади на одну із запропонованих тем. Час висловлювання кожного учасника олімпіади – 5-8 хвилин.

Для проведення усного туру учасників олімпіади журі почергово запрошуватиме перейти в Google Meet за покликаннями:

для учнів 7-9 класів – https://meet.google.com/pha-iqnn-mdv; з телефона: pha-iqnn-mdv;

для учнів 10-11 класів – https://meet.google.com/hpi-trrf-mxq; з телефона: hpi-trrf-mxq.

Члени журі приєднаються за покликаннями відповідно до попереднього розподілу за класами. Усний тур олімпіади триватиме орієнтовно з 10:30 до 13:30.

Інформаційно-методичне забезпечення олімпіади

Усі потрібні покликання для учасників олімпіади додатково розміщено на сторінці КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» за покликанням: КЗВО ВАБО (academia.vinnica.ua).Ознайомитися з темами усного туру олімпіади можна за покликанням: http://surl.li/flfmn. Правила, вимоги та критерії оцінювання монологічних висловлювань учасників олімпіади доступні за покликанням: http://surl.li/flfnv.

Попередні та остаточні результати виконання учасниками олімпіадних завдань будуть висвітлені на сайті КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти»: КЗВО ВАБО (academia.vinnica.ua) після підрахунку балів журі.

У разі оголошення повітряної тривоги, вимкнення електроенергії, відсутності мережі «Інтернет», час проведення змагань може бути зміщено.

Контактні номери телефонів оргкомітету на випадок форс-мажорних

обставин чи екстремальних ситуацій:

+38(097)2788050 (Коваленко Лариса Василівна)

+38(067)1259222 (Грязнова Юлія Сергіївна).

Просимо довести зазначену інформацію до відома педагогічних працівників та учнів закладів освіти – учасників змагання, забезпечити реєстрацію команд учасників IІІ етапу олімпіади відповідно до вказаного терміну; створити належні технічні умови для виконання завдань, а також забезпечити академічну доброчесність і самостійність виконання учасниками завдань обласного етапу олімпіади.