VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Відбулися тематичні курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Психолого-педагогічний супровід і підтримка учасників освітнього процесу в контексті НУШ»

Із 16 по 19 травня 2022 року відбулися тематичні курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників «Психолого-педагогічний супровід і підтримка учасників освітнього процесу в контексті НУШ». Були опрацьовані питання щодо актуальних технологій психолого-педагогічного супроводу і підтримки учасників освітнього процесу під час війни, зокрема: «Психотерапевтичні вправи для дорослих та ігри для дітей в ситуаціях стресу»; «Формування  безпечного  та комфортного освітнього середовища у контексті НУШ»; «Технологія ненасильницького спілкування: “Мова життя”».

        Перед учителями виступили спікери: Браніцька Т.Р., завідувач кафедри психолого-педагогічної освіти та соціальних наук, доктор педагогічних наук, професор; Шпортун О.М., доктор психологічних наук, професор кафедри психології; Жаровська О.П., кандидат педагогічних наук, старший викладач кафедри; Федорець В.М., кандидат медичних наук, доцент кафедри; Томчук С.М., кандидат психологічних наук, доцент кафедри; Кузьменко Ю.В., кандидат психологічних наук, доцент кафедри; Маляр О.І., кандидат психологічних наук, доцент кафедри.

         Курси пройшли цікаво, практично, інтерактивно. Про це свідчать слова учасників тематичних курсів: «Щиро дякую за таку важливу, корисну інформацію», «Дякуємо за корисні практичні поради», «Величезне спасибі за корисну й цікаву інформацію, за мотиваційну налаштованість на роботу в нових умовах», «Дякую за змістовну інформацію».

Вдячні всім нашим колегам за таку високу оцінку нашої спільної роботи.

240520223

240520221

240520222