VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вручення дипломів магістрам спеціальності 053 «Психологія»

         30 березня 2019 рокуу Комунальному вищому навчальному закладі «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся урочистий випуск здобувачів ступеня вищої освіти «Магістр» денної та заочної форми навчання спеціальності 053 «Психологія».

За цим – напружена і творча праця науково-педагогічного колективу, і, звичайно ж, самих магістрів.

Відкрила урочистості з нагоди вручення дипломів завідувач кафедри психології к.психол.н., доцент Матохнюк Л.О.

Випускників привітали доктор психологічних наук, професор Томчук М.І., к. психол. н., доцент кафедри психології Яцюк М.В.

Цьогоріч, окрім випускників з професійним спрямуванням «Психолог, викладач вищого навчального закладу», вперше отримали дипломи магістри з професійним спрямуванням «Психолог, асистент вчителя з корекційної освіти».

Цікавими відеопрезентаціями про два роки навчання поділились з присутніми випускники.

         Від імені випускників виступили Олена Коновалюк та Леся Кучківська. У їх словах звучали легкі нотки суму, а також безмежна вдячність викладачам за отримані знання і досвід. Музичний подарунок прозвучав у виконанні магістра психології Наталії Марківської.

Відбулося вручення омріяних дипломів і кожен випускник отримав стік запашного меду, адже саме у цей день у народі відзначають Теплого Олекси.

На завершення урочистостей прозвучали традиційні слова для випускників: «Ми не кажемо Вам прощавайте, ми кажемо до зустрічі вельмишановні колеги – психологи. Двері академії, кафедри, як і наші серця, завжди для Вас відкриті!»

DSC 1439DSC 1469DSC 1474DSC 1512DSC 1827DSC 1911FB IMG 1554040227092