VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

10 жовтня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь у засіданні ГЕР галузі знань 10 “Природничі науки” НАЗЯВО

10 жовтня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь у засіданні Галузевої експертної ради (ГЕР) галузі знань 10 “Природничі науки” Національного агенства із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

На засіданні ГЕР були розглянуті питання постакредитаційного моніторингу освітніх програм “Екологія” першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 “Екологія” Львівського національного університету природокористування і “Прикладна фізика” другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 105 “Прикладна фізика та наноматеріали” Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”.

Члени ГЕР детально розглянули інформацію про зміни, які зазнали освітні програма та освітня діяльність за цими програмами після попередньої акредитації, а також інформацію про реагування закладів вищої освіти на зауваження та недоліки, виявлені під час проведення акредитації відповідних освітній програм. На основі проведення постакредитаційного моніторингу освітніх програм, який ініційований НАЗЯВО, встановлено, що це безсумнівно сприятиме розбудові системи якісної вищої освіти в Україні.

Члени ГЕР НАЗЯВО галузі знань 10 “Природничі науки” подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!!

img19рукрекру

img26

img27

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО