VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вік живи – вік учись!

В межах Швейцарсько-український проєкт DECIDE “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” з 30 вересня по 4 жовтня на базі КЗВО “Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради” відбувся методичний тренінг “Стаємо сильнішими разом”.

Активну участь у тренінгу взяли представники КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» Ольга БЛАЖКО, методист відділу «Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти» та Олена МАЛЯР, кандидат психологічних наук, доцент кафедри педагогічних наук, початкової та корекційної освіти.

Захід проводився з метою підвищення кваліфікації педагогічних працівників у використанні ресурсів освіти для демократичного громадянства та прав людини. Основна увага приділялася інтеграції дітей, які опинилися в умовах війни.

Тренінг проходив у змішаному форматі – поєднувались онлайн-сесії з практикумами та самостійна робота. Учасники отримали корисні знання та практичні навички для розвитку демократичної взаємодії в дитячих колективах, здійснення психологічної підтримки дітей, а також щодо стратегій ефективної міжособистісної комунікації. Під час заходу учасники виконували вправи, аналізували кейси та знайомились з матеріалами методичного порадника “Стаємо сильнішими разом”: https://decide.in.ua/.../stayemo-sylnishymy-razom...

Участь в методичному тренінгу взяли педагогічні та науково-педагогічні працівники з КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, КЗВО “Дніпровська академія неперервної освіти” Дніпропетровської обласної ради, Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та КНЗ КОР “Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів”.

1000071079100007131310000713141000071315

Підготувала: Ольга БЛАЖКО