VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

5 вересня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь в онлайн зустрічі “Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?”

5 вересня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь в онлайн зустрічі “Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?”, яку організувало Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та ГО “Прогресильні”.

На онлайн зустрічі було розглянуто такі питання:

  • Якою буде акредитація по-новому?
  • Які зміни відбудуться у процедурі здійснення акредитації освітніх програм за Положенням 2024 року?
  • Як здійснюватиметься постакредитаційний моніторинг?

Участь в обговоренні взяли члени НАЗЯВО, гаранти освітніх програм, керівники закладів вищої освіти, науково-педагогічні працівники, які викладають освітні компоненти, представники неурядових громадських організацій. Важливим аспектом в обговоренні стало дотримання нормативно-правових вимог, врахування методичних і практичних рекомендацій для закладів вищої освіти щодо проведення постакредитаційного моніторингу.

Учасники онлайн зустрічі “Акредитація освітніх програм: які новації та виклики для ЗВО?”, яку організувало Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО) та ГО “Прогресильні” подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!!

img25тачоачпоаоа

img28

img29

img34

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО