VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

27 серпня 2024 року відбулося засідання професійної спільноти вчителів мистецької та технологічної освітніх галузей Жмеринської міської територіальної громади

На запрошення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Жмеринської міської територіальної громади, Федун Сергій Ігорович, завідувач відділу культури і мистецтв, та Дзигаленко Людмила Миколаївна, завідувач лабораторії технологій, старший викладач кафедри педагогічних наук, професійної та початкової освіти, кандидат педагогічних наук КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», взяли участь у засіданні професійної спільноти вчителів мистецької та технологічної освітніх галузей.

Під час засідання педагогічних працівників ознайомили з актуальними завданнями, які постають перед мистецькою та технологічною галузями освіти у 2024/2025 навчальному році. Однією з головних тем дискусії стали специфічні аспекти впровадження STEM та STEAM освіти у загальноосвітніх навчальних закладах в умовах Нової української школи.

Зустріч з освітянами Жмеринської міської територіальної громади пройшла змістовно та результативно. Педагоги отримали цінні методичні рекомендації, які сприятимуть підвищенню якості освіти в закладах загальної середньої освіти.

1пуфнрукгі5гк

2

3

4

Підготувала: Дзигаленко Л.М.