VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

22 серпня 2024 року відбувся круглий стіл «Україна: символ незламності та стійкості» до Дня Державного прапора України і Дня незалежності України

22 серпня 2024 року у відділі новітніх технологій, економічних і юридичних наук ВОУНБ ім. В. Отамановського та на платформі для відеоконференцій ZOOM відбувся круглий стіл «Україна: символ незламності та стійкості» до Дня Державного прапора України і Дня незалежності України.

Захід організовано спільно з Вінницькою обласною асоціацією ветеранів силових структур України серед організаторів заходу була «Вінницька академія безперервної освіти»

Метою круглого столу було відзначення Дня незалежності України, вшанування героїв, які віддали своє життя за Україну, консолідація та об’єднання зусиль громадських організацій, органів державної влади та представників різних поколінь у спільній боротьбі з ворогом.

На початку заходу побратими «Бойового Братерства України» на чолі з командиром Олегом Савичем вручили 11 пам'ятних кулонів-оберегів в межах проєкту «Батьківське серце» дітям загиблих на війні українських захисників.

На засіданні круглого столу були розглянуті питання:

- Україна: історія боротьби за незалежність;

- Незалежність-шляхи не завершення українського державотворення;

- Незалежність зі зброєю в руках;

- Волонтерство як національний фактор боротьби за незалежність.

Завідувач відділу КЗВО «Вінницької академії безперервної освіти» Володимир Лазаренко у своєму виступі проаналізував роль духовного фактору, збереження національної ідентичності та виховання дітей та молоді у дусі україноцентричної пасіонарності.

Також до зазначеної дати була презентована книжкова виставка.

IMG2IMG4IMG5IMG6

IMG7IMG11

IMG12IMG13IMG14

Підготував: Володимир ЛАЗАРЕНКО