VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Олександр Мудрак взяв участь у засіданні спеціалізованої вченої докторської ради Д 08.804.02 у Дніпровському державному аграрно-економічному університеті Міністерства освіти і науки України

21 червня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук професор Олександр Мудрак взяв участь (як офіційний опонент) у засіданні спеціалізованої вченої докторської ради Д 08.804.02 у Дніпровському державному аграрно-економічному університеті Міністерства освіти і науки України.

На порядку денному був розгляд дисертаційної роботи Зимароєвої Анастасії Анатоліївна на тему “Агроекологічні детермінанти просторово-часової динаміки продукційного потенціалу сільськогосподарських ландшафтів Поліської та Лісостепової зон України”.

Члени спеціалізованої вченої ради відмітили, що докторська дисертаційна робота, яку представила на розгляд Зимароєва А.А., написана на високому науково-методичному рівні, відповідає поставлені в ній меті і завданням, а отримані результати дослідження, є актуальними, мають наукову цінність і практичне значення.

Дисертаційне дослідження виконано особисто здобувачкою, містить наукові положення, нові науково-обґрунтовані результати, які мають важливе практичне значення в галузі екології та природничих наук. Одержані здобувачкою результати є достовірними i об’єктивними. Дослідження є завершеною науковою працею, яка за актуальністю, науковою новизною, практичною спрямованістю і методичним рівнем виконання відповідає всім поставленим вимогам та паспорту спеціальності (03.00.16-екологія).

На підставі результатів голосування спеціалізована вчена рада Дніпровського державного аграрно-економічного університету Міністерства освіти і науки України присудила Зимароєвій А.А. науковий ступінь доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 03.00.16-екологія.

Щиро вітаємо здобувачку наукового ступеня доктора наук Зимароєву А.А.

Члени спеціалізованої вченої докторської ради подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній i безпечній обстановці!!!

11111пплнрimg19

img24

img25

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО