VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

27 лютого 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук професор Олександр Мудрак взяв участь у засіданні разової спеціалізованої вченої ради Інституті агроекології і природокористування НААН (як науковий керівник)

На порядку денному був розгляд дисертаційної роботи Андрусяка Дмитра Васильовича на тему: “Вплив сільських поселень на природні екосистеми НПП Подільські Товтри”.

Члени разової спеціалізованої вченої ради відмітили, що дисертаційна робота, яку представив на розгляд Андрусяк Д.В., написана на високому науково-методичному рівні, відповідає поставлені в ній меті і завданням, а отримані результати дослідження, є актуальними, мають наукову цінність і практичне значення.

Дисертаційне дослідження виконано особисто здобувачем, містить наукові положення, нові науково-обґрунтовані результати, які мають важливе практичне значення в галузі екології і природничих наук. Одержані здобувачем результати є достовірними i об’єктивними. Дослідження є завершеною науковою працею, яка за актуальністю, науковою новизною, практичною спрямованістю і методичним рівнем виконання відповідає всім поставленим вимогам та паспорту спеціальності (екологія).

На підставі результатів голосування разова спеціалізована вчена рада Інституту агроекології і природокористування НААН присудила Андрусяку Д.В. ступінь доктора філософії за спеціальністю 101-Екологія галузі знань 10-Природничі науки.

Щиро вітаємо здобувача наукового ступеня Андрусяка Д.В. і його наукового керівника д.с.-г.н, професора Мудрака О.В.

Члени разової спеціалізованої вченої ради подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній i безпечній обстановці!!!

01032024м1

01032024м2

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО