VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

23 лютого 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук Олександр Мудрак взяв участь у засіданні експертної комісії з біології та екології Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України у відповідності до

На порядку денному був розгляд результатів комплексної експертизи навчальної літератури для закладів загальної середньої освіти щодо можливості надання відповідного грифа Міністерства освіти і науки України.

Експертами були розглянуті такі рукописи: “Біологія і екологія” підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Соболь В.І.), експерти: Мудрак Олександр Васильович, Продан Андрій Миколайович; “Біологія і екологія” підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти (авт. Остапченко Л.І., Балан П.Г., Компанець Т.А., Рушковський С.Р.), експерти: Білецька Галина Анатоліївна, Яценко Світлана Петрівна; Модельна навчальна програма Природничі науки. 7–9 класи (інтегрований курс)” для закладів загальної середньої освіти (авт. Мандренко Ю.І., Омелянчук Ю.О., Сардига М.В., Середа Н.М., Цигвінцев І.Г.), експерти: Мердух Іван Іванович, Мороз Тетяна Семенівна; Навчальний посібник “Пізнаємо природу. Моя планета Земля. 6 клас (частина 1-4) для закладів загальної середньої освіти, що працюють за науково-педагогічним проєктом Інтелект України (авт. Гавриш І.В., Гога С.С., Задорожний К.М., Калиновська Г.О.), експерти: Вашека Олена Володимирівна, Продан Андрій Миколайович; Навчальна програма Біологія. 7-9 клас для закладів загальної середньої освіти, що працюють за науково-педагогічним проєктом Інтелект України (авт. Гавриш І.В., Задорожний К.М., Калиновська Г.О.), експерти: Решетнік Євдокія Миколаївна, Продан Андрій Миколайович.

Члени експертної комісії з біології та екології Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!!

rgberhrehr230220241

rgberhrehr230220242

rgberhrehr230220243

Підготував: Олександр Мудрак