VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

6 грудня - День Збройних Сил України!

ДЕНЬЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ був встановлений постановою Верховної Ради України в 1993 році. Це свято відзначається щорічно 6 грудня – в день ухвалення в 1991 році Закону України «Про Збройні сили України».

Збройні сили України – це військове формування, на яке відповідно до Конституції України покладається оборона України, захист її суверенітету, територіальної цілісності і недоторканності. Збройні сили України забезпечують стримування збройної агресії проти України та відсіч їй, охорону повітряного простору держави та підводного простору в межах територіального моря України.

Верховним Головнокомандувачем Збройних сил України є Президент. Безпосереднє керівництво Збройними силами України в мирний та воєнний час здійснює Головнокомандувач Збройних сил України.

Міністерство оборони України, в підпорядкуванні якого перебувають Збройні сили України, бере участь у реалізації державної політики з питань оборони і військового будівництва, координує діяльність державних органів та органів місцевого самоврядування з підготовки держави до оборони, аналізує воєнно-політичну обстановку, визначає рівень воєнної загрози національній безпеці України, забезпечує функціонування Збройних сил і їхню готовність до виконання покладених на них функцій і завдань тощо.

Вітаємо всіх доблесних, хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають нашу рідну Україну від російського окупанта! Наша безмежна вдячність за кожне збережене життя, за кожен збережений дім, за кожен прожитий день, за наше майбутнє!

Нехай Господь береже кожного УКРАЇНСЬКОГО ВОЇНА!

Україна пишається своїм військом!

Слава ЗСУ! Слава Україні!

fda870af7b1aeff2e6ef3dd1b7169baf

Підготувала: Козак О.Т.