VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Протокол ІІІ Відкритого регіонального фестивалю творчості педагогів та учнівської молоді «Палітра авторського слова»

           Шановна вчительська й учнівська громадо Вінниччини! Раді сповістити, що, попри повномасштабну війну з росією, фестиваль «Палітра авторського слова» у 2023-2024 навчальному році,  присвячений Дню української писемності та мови, відбувся! 

         Для участі у Фестивалі зареєструвалися 135 учасників із різних міст і районів як Вінницької області, так й інших регіонів України.  Кількість робіт, що надсилаються до організаційного комітету, щороку збільшується, тому визначення переможців щоразу постає досить складним процесом і потребує відповідальності, уваги й ретельності щодо оцінювання відеодоробків.  

        Члени журі переглянули всі роботи й відзначили, загалом, високий художній рівень авторських творів, виконавську майстерність і технічну якість та творчий підхід до вибору сюжетів  відеоряду.

        За результатами роботи журі успіху досягли 16 лауреатів  у номінаціях «Авторська пісня», «Авторська поезія», «Авторська проза» і 41 дипломант. Із метою заохочення учнівської аудиторії й для відзначення якісного відеопродукту 9 із 16 переможців нагороджуються грошовою премією.

Результати

палітрал12023.10.27

палітра2023.10.27

Підготувала: Петрина С.В.