VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» подала проєкт для участі в конкурсі на отримання грантів для закладів освіти Вінницької області

25 травня розпочала роботу Експертна рада з питань відбору проєктів на присудження грантів для закладів вищої освіти, фахової передвищої освіти, професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти. Склад ради був затверджений розпорядженням голови обласної Ради Вячеслава Соколового. 

Заступник голови обласної Ради Ігор Івасюк відкрив перше засідання.

– Програма на отримання грантів для закладів освіти діє з 2006 року, – зазначив Ігор Івасюк. – За цей час щороку кількість закладів, які подавали свої заявки, не перевищувала 50. Цьогоріч вперше поданих заяв 76. Це свідчить про популярність Програми, ми спостерігаємо її затребуваність та  конкурентоспроможність. Адже завдяки сильній конкуренції проєктів маємо гідних учасників. Впевнений, в подальшому матимемо гідних переможців.

Директор департаменту гуманітарної політики обласної військової адміністрації  Володимир Буняк подякував усім за організацію та участь у Програмі.

– Незважаючи на війну, є можливість самоорганізуватись. Я переконаний, що подані проєкти будуть дієві не тільки для наших закладів, а й для всієї країни в цілому, – сказав Володимир Буняк.

Свій інноваційний проєкт презентує також КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

2b2af4ba795fb7d1982b8e8ef1232f7b

5215843f6896a75aac2588184bfecb50f5817