VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проєкт "Лідерство в часи криз"

15-16 травня в рамках продовження співпраці з Австрійською службою міжнародної співпраці в галузі освіти та досліджень (ОеАД) відбулося чергове навчання викладачів-тренерів закладів післядипломної педагогічної освіти Вінницької, Закарпатської, Київської, Одеської областей та м. Києва. КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" представлена викладачами-тренерками Ольгою Рябоконь, Лесею Києнко-Романюк, Олесею Коц та Тетяною Галич.

Проєкт "Лідерство в часи криз" має на меті підготувати керівників закладів загальної середньої освіти до ефективного управління освітнім процесом в умовах кризи, зокрема війни. Сприяти розвитку резільєнтності керівних кадрів ЗЗСО, їх здатності в управлінській діяльності здійснювати емоційну самопоміч та підтримку педагогічних працівників в сучасних освітніх реаліях.

Теоретична частина, яка стосувалася вмінь називати емоції, емоцій у часи криз і самозаспокоювання, кризового втручання, горювання, пофесійного вигорання, стресу та втрат, вдало підкріплювалась практикою: вправи на ресурсність, досвід у групах, мотивування працівників, самопоміч. Методики, техніки та прийоми були представлені з методів тілесної та арт- терапії австрійськими фахівчинями Барбарою Прайтлер, авторкою книг з психотерапії, психотерапевткою та психологинею, університет Клагенфурта (спеціалізація: робота з травмованими біженцями, жертвами війни та катування) та Едітою Лінтль травмотерапевткою, арт-терапевткою (спеціалізація: особливо важкі форми травматизації).

Здобуті знання та вміння будуть імплементовані в програми курсів підвищення кваліфікації.

Координаторка проєкту у Вінницькій області: Олена Герасімова.

Уповноважений з питань освіти за дорученням Федерального Міністерства освіти Австрії: Домінік Айзенманн.

изображение viber 2023 05 18 08 12 41 702изображение viber 2023 05 18 08 12 41 890