VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

4 травня 2023 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ігор Осадчук провів гостьову лекцію на тему: “Екологічне інспектування у галузі використання і відтворення рослинного й тваринного світу України”

4 травня 2023 року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Вінницькій області Ігор Осадчук провів гостьову лекцію на тему: “Екологічне інспектування у галузі використання і відтворення рослинного й тваринного світу України” для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, які навчаються за освітньо-професійною програмою (ОПП) “Екологія” спеціальності 101 “Екологія” галузі знань 10 “Природничі науки”.

Актуальність лекції зумовлена використанням і відтворенням рослинного й тваринного світу Україні в умовах воєнного стану та в післявоєнний період. Здобувачі вищої освіти, науково-педагогічні працівники, стейкголдери і лектор спільно обговорили використання методик з обранку шкоди довкіллю внаслідок збройної агресії рф для водних ресурсів, грунтів, атмосферного повітря, лісового фонду, Азовського і Чорного моря, надр, територій і об’єктів природно-заповідного фонду. Лекція (вебінар) проведена (он-лайн) в рамках угоди про співпрацю між КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” і Державною екологічної інспекцією у Вінницькій області. Вона була проведена з території Чорнобильського радіаційно-екологічного біосферного заповідника.

Здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої, які навчаються за ОПП “Екологія”, гарант, науково-педагогічні працівники і стейкголдери, які забезпечують реалізацію цієї ОПП, дякують пану Ігорю Осадчуку за високий науково-методичний рівень проведення вебінару і конкретні практичні рекомендації щодо збереження компонентів довкілля.

Щиро дякуємо ЗСУ за можливість працювати в спокійній обстановці!!! Разом до Перемоги!!!

05052023111М

050520231М

050520232М

050520233М