VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Дорожня карта з розробки стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти

Відповідно до річного плану КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» на 2023 рік (РОЗДІЛ 3. «Патронаж керівних, методичних та педагогічних кадрів») для керівників закладів загальної середньої освіти Бершадської територіальної громади було проведено низку семінарів (3) щодо управлінських процесів в закладі освіти.

Налагодження управлінських та адміністративних процесів, прийняття ефективних управлінських рішень, створення системи управління в закладі загальної середньої освіти, забезпечення ефективності освітніх та управлінських процесів відображено в освітній програмі, річному плані закладу, стратегії розвитку закладу освіти, саме ці питання розглядались і практично опрацьовувались на семінарах.

12 квітня 2023 року відбувся заключний семінар «Розроблення стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти».

Висока якість освітньої діяльності неможлива без розуміння шляхів розвитку закладу освіти. Цілі розвитку та основні кроки задля їх досягнення формулюються у стратегії розвитку закладу загальної середньої освіти, що містить визначення цінностей, які сповідує заклад.

На семінарі були присутні 45 директорів і заступників з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Бершадської територіальної громади, начальник відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Тартачна О.М., заступник начальника відділу освіти та спорту Ковальчук О.О.

Завідувач відділу управління освітніми закладами Ковальчук В.І.

254879