VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

З 3 квітня по 6 квітня 2023 відбулися тематичні курси «Психолого-педагогічний супровід і підтримка учасників освітнього процесу в контексті НУШ»

З 3 квітня по 6 квітня 2023 відбулися тематичні курси «Психолого-педагогічний супровід і підтримка учасників освітнього процесу в контексті НУШ» з підвищення кваліфікації педагогічних працівників під керівництвом завідувача кафедри педагогічних наук, професійної та початкової освіти доктором педагогічних наук, професором Браніцькою Тетяною.

Тема «Психолого-педагогічний супровід і підтримка учасників освітнього процесу в контексті НУШ» стає ще більш актуальною в умовах війни. Війна має серйозний вплив на психічний стан людей, особливо на дітей. У таких умовах психолого-педагогічний супровід та підтримка учасників освітнього процесу стає особливо важливою.

Вчителі мали можливість отримати практичні психолого-педагогічні поради та поділитися своїм досвідом на конференції з актуальних питань. Питання розвитку довіри та підтримки дитини у безпечному освітньому просторі. Трансформації в освіті: виклики і перспективи. Профілактика конфліктів з використанням ефективних сучасних технології та практики розвитку емоційного інтелекту. Питання про права дітей в умовах воєнного стану. Надзвичайно важливим є питання щодо розвитку резильєнтності та профілактика емоційного вигорання вчителя в умовах війни. Загалом вчителі готові до надання підтримки та психолого-педагогічного супроводу учням, які пережили травматичні ситуації в умовах війни.

6396391639236933394