VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

4 квітня 2023 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук, професор Олександр Мудрак провів гостьову лекцію на тему “Екологічна паспортизація туристичних об’єктів”

4 квітня 2023 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” професор Олександр Мудрак провів гостьову лекцію на тему “Екологічна паспортизація туристичних об’єктів” для здобувачів вищої освіти кафедри екології, географії та туризму Рівненського державного гуманітарного університету, які навчаються за освітньо-науковою програмою “Екологія” спеціальності 101 “Екологія” галузі знань 10 “Природничі науки”.

Актуальність лекції зумовлена розвитком туристичної галузі для Поліського і Подільського регіонів України в післявоєнний період. Лекція (вебінар) була проведена (он-лайн) в рамках договору про співпрацю між КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти” і Рівненським державним гуманітарним університетом щодо забезпечення академічної мобільності здобувачів вищої освіти.

Здобувачі вищої освіти і науково-педагогічні працівники щиро дякують ЗСУ за можливість працювати в спокійній обстановці!!!

050420231

050420232

050420233