VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Традиційні творчі зустрічі

Конференція з актуальних питань практики, що відбулася 30 березня 2023 року під час тематичного курсу «Інновації на уроках української мови та літератури, зарубіжної літератури», запам'ятається вчителям української мови та літератури, зарубіжної літератури Вінниччини яскравими творчими зустрічами з авторами підручників для 6 класу Нової української школи. 

Тарас Ткачук, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філології та гуманітарних наук КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" представив учителям-практикам надзвичайно креативний сучасний підручник "Українська мова" та потужний методичний комплект навчальних матеріалів для вчителя, створених авторами А.Онатій, Т.Ткачук.

Підручник із зарубіжної літератури авторського колективу професорки Ольги Ніколенко презентували Вікторія Туряниця, учителька-методистка зарубіжної літератури, директорка Свалявського ЗЗСО № 4 з поглибленим вивченням окремих предметів Закарпатської області, та Наталя Рудніцька - учителька-методистка зарубіжної літератури ліцею № 17 міста Кам‘янця-Подільського Хмельницької області.

Вдячні авторським колективам за потужне, сучасне, системне, пізнавальне навчально-методичне забезпечення викладання наших улюблених предметів. Посібники для вчителів й учнів у відео/аудіоформатах, календарно-тематичні планування, розробки уроків, зошити - усе у вільному доступі, усе для ефективного навчання в Новій українській школі, усе для Перемоги! Разом ми - сила! Продовжуємо працювати на благо наших дітей, заради утвердження рідної мови та літератури та мирного майбутнього України!

845308453184532