VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Відбувся ІІ етап XVІ Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів

Відбувся ІІ етап XVІ Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів.

Працівники відділу українознавства КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» дякують усім учням Вінниччини, які взяли участь у конкурсі.

Вітаємо переможницю ІІ етапу XVІ Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8 класів, яка посіла ІІІ місце:

ученицю 8-Б класу КЗ "Вінницький гуманітарний ліцей№1 ім.М.І.Пирогова" Шевчук Ярину Володимирівну  під науковим керівництвом Козаченко Олени Євгенівни.

Наказ про визначення переможців ІІ етапу XVІ Міжнародного конкурсу з українознавства серед учнів 8-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів можна переглянути на сторінці Науково-дослідного інституту українознавства за посиланням : 

 http://ndiu.org.ua/book/2023/konk-u-nak-2-etap3.pdf 

Всі переможці Конкурсу та їхні наукові керівники отримають дипломи та подяки до 23 квітня 2023 р.

Голова журі Конкурсу, в.о. директора Науково-дослідного інституту українознавства, професор Василь Чернець привітав переможців конкурсу:

Шановні учасники ХVІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів! 

Щиросердно дякуємо кожному і кожній з Вас за ґрунтовні українознавчі наукові дослідження, які Ви писали в складних умовах воєнного стану, без світла, тепла, в бомбосховищах! 

Високий рівень Ваших наукових розвідок, спрямованих на відстоювання наших національних цінностей, збереження та утвердження національної ідентичності, дослідження актуальних аспектів національної безпеки України, осмислення й збереження національної героїки є свідченням Вашої мужності й незламності, і наш з Вами інформаційно-культурний фронт є надзвичайно важливим для наближення Перемоги! 

Щиро вітаємо переможців ХVІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти! (Наказ НДІУ № 25 від 21.03.2023 р. «Про визначення переможців ХVІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти»). 

В умовах війни ми по-особливому цінуємо підтримку і прагнемо нових зустрічей, спілкування в колі однодумців. Плануючи проведення конкурсу з українознавства, ми мріяли про цікаві наукові дебати з Вами, юні колеги. Проте в реаліях воєнного стану головним пріоритетом є Ваша безпека, тому журі конкурсу ухвалило рішення про проведення ІІ етапу ХVІ Міжнародного конкурсу з українознавства для учнів 8–11 класів закладів загальної середньої освіти з 10 по 20 березня 2023 р. в дистанційній формі. Перед нами стояло надскладне завдання: оцінити актуальність та новизну Ваших наукових розвідок, визначити ступінь розробленості теми, самостійність дослідження та виокремити Ваш авторський внесок в окреслену проблематику. Ми всіляко намагались уникнути суб’єктивності під час рецензування Ваших проєктів, кожну роботу рецензували щонайменше 3 науковці. Ми знаємо, як Вам непросто було в умовах війни здійснювати наукові дослідження в царині українознавства і щиро віримо, що ми як члени журі впоралися з поставленим завданням. Особливо приємно відзначити, що цьогорічний конкурс з українознавства ознаменувався рекордною кількістю переможців – 243 з різних куточків України і закордоння – неймовірно талановитих патріотів України, представників майбутньої національної еліти нашої держави! Віримо, що ми ще не раз почуємо Ваші імена як великих подвижників української нації! 

Щиро дякуємо всім керівникам науково-дослідних робіт учасників конкурсу за плекання національно свідомого підростаючого покоління і підтримку українознавчих проєктів! 

Колектив науковців Науково-дослідного інституту українознавства, члени журі конкурсу бажають всім якнайшвидшої Перемоги і мирного неба над усією Україною!

konk u