VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

20 березня вчителі української мови та літератури взяли участь у вебінарі «Як зробити уроки української мови захопливими й ефективними: презентація авторської концепції підручника Інни Літвінової "Українська мова" для 6 класу НУШ»

20 березня вчителі української мови та літератури взяли участь у вебінарі «Як зробити уроки української мови захопливими й ефективними: презентація авторської концепції підручника Інни Літвінової "Українська мова" для 6 класу НУШ», укладеного відповідно до програми «Українська мова. 5-6 класи» для закладів загальної середньої освіти (автори Голуб Н.Б., Горошкіна О.М.)».

Спікерка вебінару — Інна Літвінова, доцентка кафедри української мови Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна, кандидатка філологічних наук, авторка підручників та посібників для НУШ.

Підручник авторки І. Літвінової «Українська мова» для 5 класу закладів загальної середньої освіти надруковано за кошти Комісії Ради Європи як один із кращих за змістовим наповненням та ілюстративним оформленням. Така наступність буде збережена і до 1 вересня 2023 року має вже бути підручник для 6 класу.

24565