VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

18-19 березня 2023 року в Трускавці відбувся заключний очний семінар за дорученням OeAD - Австрійської агенції з питань міжнародної мобільності та співпраці

За дорученням OeAD - Австрійської агенції з питань міжнародної мобільності та співпраці в галузі освіти, науки і досліджень, відбувся заключний очний семінар в Трускавці.

         У рамках проєкту «SAFE SPACE - Невідкладна психосоціальна підтримка для учнів та шкільних вчителів» 18-19 березня 2023 року відбулася очна сесія узгодження подальших дій закладів післядипломної освіти щодо надання педагогам знань та розширення спектру вмінь у сфері підвищення особистої спроможності долання стресу та сприяння збільшенню ефективності психологічної адаптації учнів.

У заключному семінарі взяли участь педагоги-тренери проєкту: Леся Києнко-Романюк, Тетяна Браніцька, Наталя Гальчевська. За результатами реалізації проєкту у Вінницькій області педагогічним працівникам запропонована як низка тематичних авторських курсів за 30-годинною програмою, так і імплементовано зазначені теми до програм фахових курсів.

369236933694

3691