VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

З 13.05-16.05.2024 року відбулися тематичні курси підвищення кваліфікації за програмою «Профілактика професійного вигорання в умовах освітнього процесу»

З 13.05-16.05.2024 року відбулися тематичні курси підвищення кваліфікації за програмою «Профілактика професійного вигорання в умовах освітнього процесу». Організатори та автори курсу, завідувач кафедри педагогічних наук, початкової та корекційної освіти, професор Браніцька Тетяна Ромуальдівна, доцент кафедри Логутіна Наталя Володимирівна.

Освітяни області вдосконалювали свої практичні навички щодо профілактики професійного вигорання в умовах війни. Актуальність теми очевидна і мета курсу полягає у впровадженні нових технологій профілактики психоемоційного здоров'я та підтримки учасників освітнього процесу.

Слухачі щиро дякували організаторам курсів, викладачам академії, які проводять практично спрямовані заняття з елементами тренінгу; за цікаві, змістовні, надихаючі зустрічі та можливість обговорення актуальних питань профілактики професійного вигорання.

266426974

Підготувала: ТЕТЯНА Браніцька