VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Тестування з української мови у межах моніторингу якості освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану

24-25 травня 2023 року на платформі Всеукраїнської школи онлайн тривало тестування учнів з української мови у межах моніторингу якості освіти в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану.

У тестуванні взяли участь учні 6-х класів Оратівського ліцею Вінницького району Вінницької області та ліцею №2 Калинівська міської ради Вінницької області. Спостерігачами за дотриманням процедур проведення тестування у цих закладах були Юлія Конфедрат та Валентина Зозуля, завідувач і методист відділу координації методичної роботи КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти». Тестування проходило очно, спостереження здійснювалося онлайн.

Високий рівень підготовки та проведення моніторингового дослідження забезпечили відповідальні за проведення тестування, інструктори і технічні адміністратори. Вдячні за продуктивну співпрацю адміністраціям і педагогічним працівникам Оратівського ліцею Вінницького району Вінницької області та ліцею №2 Калинівська міської ради Вінницької області, а також старанним і доброчесним учням – учасникам тестування.

Рисунок1вшоукр

жрщшо

Юлія Конфедрат, Валентина Зозуля