VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

18.05.2023 р. Всеукраїнський проєкт «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку» крокує закладами вищої освіти Вінницької області

Так 18 травня 2023 року відбулася зустріч з науково-педагогічними працівниками факультету педагогіки та фінансово-економічної діяльності Комунального закладу вищої освіти «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж»; на якій було обговорено шляхи подальшої співпраці між КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» та Українською федерацією «Спорт заради розвитку» щодо реалізації Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку». В рамках зустрічі було проведено презентацію та навчання науково-педагогічних працівників та студентів за програмою Всеукраїнського проєкту «Єдина Україна» за концепцією «Спорт заради розвитку». Організаторами проєкту є Українська федерація «Спорт заради розвитку» спільно з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти».

Основною метою проєкту є допомога в адаптації дітей серед внутрішньо переміщених осіб та дітей з особливими освітніми потребами в місцеві громади засобами фізичного виховання та спорту. До участі в заході запрошувались вчителі фізичної культури, вчителі початкових класів, педагогічні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

8523852485258526852785288529

Підготував: Гусєв В.Г.