VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Навчання за програмою «Українська бізнес-мова на часі»

Освіта дорослих – необхідність у сучасному, динамічному, часом і нестабільному світі. Навчання упродовж життя допомагає людям адаптуватися до нових умов і зберігати свою продуктивність.

КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» – унікальний заклад, провідними напрямами діяльності якого є підвищення кваліфікації педагогічних працівників, а також підготовка здобувачів освіти за ступенями вищої освіти «бакалавр», «магістр», «доктор філософії». Освіта дорослих, що передбачає взаємодію з найрізноманітнішими цільовими аудиторіями, теж у фокусі уваги.

Так, 7 березня 2024 року на базі академії розпочалося навчання за програмою «Українська бізнес-мова на часі» у форматі реалізації проєкту «Реінтеграція ветеранів/ветеранок війни та членів їх сімей через створення освітніх можливостей».

Навчання проводить Наталія П’яст, кандидат філологічних наук, доцент кафедри філології та гуманітарних наук.

Проєкт реалізується у співпраці КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» з громадською організацією «Центр Поділля-Соціум» у партнерстві з DVV International Ukraine та за фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини. Партнером проєкту є також Вінницький аналітично-просвітницький центр «Ветеранський простір».

Ми впевнені, що така взаємодія матиме гарні результати, й бажаємо учасникам навчання цікавого спілкування, приємних емоцій, оновлення й поглиблення власних знань та їх практичного використання!

211541

211540