VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

18 липня на радіо «Місто над Бугом» в ефірі програми «Час змін» виступила завідувач кафедри психології Шпортун Оксана з важливою та актуальною темою «Як війна травмує дітей»

18 липня на радіо «Місто над Бугом» в ефірі програми «Час змін» виступила завідувач кафедри психології Шпортун Оксана з важливою та актуальною темою «Як війна травмує дітей». У своїй доповіді розкрила основні аспекти впливу військових дій на психіку дітей, пояснила, які саме види психологічних травм можуть виникнути та як вони проявляються в поведінці та емоційному стані дитини.

Оксана Шпортун також надала практичні рекомендації для батьків і вчителів щодо того, як підтримати дітей у цей складний період, як розмовляти з ними про війну та як допомогти їм впоратися зі стресом і страхами. Вона підкреслила важливість професійної психологічної підтримки та розповіла про можливості отримання допомоги від фахівців.

Виступ Шпортун Оксани викликав великий інтерес у слухачів і підкреслив необхідність активного обговорення та вирішення проблем, пов’язаних з психологічним здоров’ям дітей під час війни.

Дякуємо керівництву КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» за сприяння і можливість, автору та ведучому програми «Час змін» Олегу Семку за цікавий, актуальний івент.

зображення viber 2024 07 18 14 49 08 808зображення viber 2024 07 18 18 00 45 277