VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році

На виконання наказів Міністерства освіти і науки України від 26 березня 2024 року № 403 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для позашкільних навчальних закладів системи освіти у 2024 році», Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації «Про проведення І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році» від 15 квітня 2024 року № 397-аг на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» протягом квітня – червня 2024 року в заочній формі було проведено І етап Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти.

На конкурс надійшли рукописи у таких категоріях:

  • навчальні програми за еколого-натуралістичним напрямом позашкільної освіти;
  • навчальна література з позашкільної освіти за напрямами позашкільної освіти: еколого-натуралістичним, військово-патріотичним.

Відповідно до наказу https://drive.google.com/file/d/1nS_vFdXZJYAw2zXHEhNj_49oP5pj-hAo/view?usp=sharing Департаменту гуманітарної політики ОДА від 08.07.2024 року № 598-аг «Про підсумки проведення  І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році» визначено переможців і лауреатів І етапу Всеукраїнського конкурсу рукописів навчальної літератури для закладів позашкільної освіти у 2024 році.

Перемогу здобули:

  • Попович Олеся В’ячеславівна, керівник гуртків Еколого-натуралістичного центру дитячої творчості Ольгопільської сільської ради (навчальна література за еколого-натуралістичним напрямом).
  • Матусяк Ірина Миколаївна, Очеретна Людмила Павлівна, Таранюк Неля Демидівна, директор, завідувач відділу інформаційно-методичної роботи, методист відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» (навчальна література за військово-патріотичним напрямом).
  • Рекшенюк Сергій Васильович, завідувач відділу зоології та тваринництва, керівник гуртків Вінницької обласної станції юних натуралістів (навчальна програма за еколого-натуралістичним напрямом).

original 2390837812мм

Підготувала: Ю. Конфедрат