VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

21 червня 2024 року завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук професор Олександр Мудрак взяв участь у проведені Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та екологічно-активної молоді “Eco Future of Ukraine” як модератор!

Метою заходу є створення платформи для широкої громадськості, експертів, державних органів та бізнесу з метою спільної роботи над стратегіями збереження та оновлення екологічної стійкості в Україні. 140 молодих людей з усіх областей України напрацьовували спільні ініціативи та обговорювали можливі шляхи відновлення й захисту природних ресурсів у своїх громадах під час Всеукраїнського форуму для представників молодіжних рад та екологічно свідомої молоді “Eco Future of Ukrainе”.

Захід відвідали депутат Верховної Ради України Юлія Овчинникова і перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, які відмітили, що створена платформа, де представники громадянського суспільства, органів влади, експерти та бізнес можуть привернути увагу до довкіллєвих наслідків війни та спільно напрацювати кроки, що може зробити кожен на своєму місці задля того, аби внести всій вклад у збереження і відновлення екологічної стійкості України.

Форум проводився Міністерством молоді та спорту України, Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької обласної військової адміністрації у партнерстві з громадською організацією “ЕкоБенд”.

Всі члени проведеного всеукраїнського форуму подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній i безпечній обстановці!!!

Зображення1grghjyj

P1210694

 1210727

Підготувала: Наталя КУЗЬМЕНКО