VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Виставка «Народна іграшка» присвячена до Міжнародного дня захисту дітей, пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України

Сьогодні, у Міжнародний день захисту дітей, ми змушені звернути увагу на страшні наслідки збройної агресії РФ проти України та страждання дітей — тих, хто найменш захищений і найменше здатен вплинути на обставини. Війна вбиває дітей не лише фізично, а й морально та психологічно, залишаючи глибокі рани на все життя.

Зруйноване дитинство, втрата близьких, відсутність стабільності та безпеки — це лише частина того, що доводиться переживати маленьким жертвам конфліктів. Внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ постраждало більше ніж 1899 дітей в Україні. Станом на ранок 27 травня 2024 року, за офіційною інформацією ювенальних прокурорів, 548 дітей загинули, а понад 1351 отримали поранення різного ступеня тяжкості.

У цей день ми вшановуємо пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії РФ проти України. Діти повинні мати щасливе дитинство, радіти життю, бути веселими та безтурботними. Але сьогодні наші діти втрачають своє право на мирне й щасливе життя.

До Міжнародного дня захисту дітей, на вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок повномасштабного вторгнення РФ в Україну, вчергове проводиться виставка «Народна іграшка». Роботи дітей різного віку, представлені на цій виставці, промовляють: «НІ ВІЙНІ!» В експозиції виставки представлено шість напрямків народної дитячої іграшки: лялька-мотанка, іграшка з соломи, іграшка з глини, дерев’яна іграшка, іграшка-мотанка та сучасна іграшка.

Перегляд дитячих робіт за покликанням: https://padlet.com/dzygalenko22/2024-iaso4m8o16qm86qb

титулка3

Підготувала: Дзигаленко Л.М.