VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Завершились змагання на фестивалі робототехніки Vinnytsya Robocamp 2024

Нещодавно у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної відбувся Vinnytsya Robocamp  - захід, присвячений робототехніці, який зібрав понад 60 юних ентузіастів конструювання, програмування та творчого мислення. КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти є одним із організаторів заходу. Під час змагань суддею працював Сергій Пойда, доцент кафедри управління та адміністрування.

Учасники змагались у номінаціях RoboSumo, їзда по лінії та мехатроніка. Представили унікальні моделі пристроїв, механізмів, розумних будівель і транспорту.

У загальному заліку змагань серед молодшої вікової категорії І та ІІІ місце посіли команди Добровеличківського ліцею "Інтелект", а ІІ та ІІІ місце - вибороли команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва. У старшій віковій категорії обидва перші місця ділили між собою команди Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, тоді як ІІ та ІІІ місце посіли команди Добровеличківського ліцею "Інтелект".

Серед відзначених спеціальними призами від журі за вдалі конструкторські рішення були учні з таких навчальних закладів як Вінницька гімназія №24, ліцеї №6, №4, Сосонський ліцей Вінницького району, Вінницький палац дітей та юнацтва, Добровеличківський ліцей "Інтелект" Кіровоградської області та приватна школа "Інсайт" з Вінниці.

Під час заходу всі учасники мали можливість зробити свій внесок - всі зібрані кошти будуть спрямовані на підтримку оборонців України. Більше інформації на сторінці Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.


Підготував: Сергій ПОЙДА