VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

16 квітня 2024 року відбувся День інформації “Право громадян на екологічно безпечне навколишнє середовище”

16 квітня 2024 року в межах відзначення Всеукраїнського дня довкілля в секторі правової інформації Вінницької обласної універсальної наукової бібліотеки імені Валентина Отамановського відбувся День інформації “Право громадян на екологічно безпечне навколишнє середовище”.

На заході виступили Ю. В. Дубовий – начальник Державної екологічної інспекції у Вінницькій області, який розповів про сучасний екологічний стан в Україні та Вінницькій області зокрема, про види відповідальності за завдану навколишньому середовищу шкоду.

Також виступив Мудрак О. В. – доктор сільськогосподарських наук, професор, завідувач кафедри екології, природничих та математичних наук КЗВО “Вінницька академія безперервної освіти”, голова Вінницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної ліги. Він повідав про напрями екологічної і природоохоронної роботи та особливості підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 101-Екологія в академії, а також діяльність Вінницького обласного осередку Всеукраїнської екологічної ліги, яку він очолює. Доповідач презентував свої авторські книги та видання, які вийшли у співавторстві з іншими науковцями, із фондів Бібліотеки.

Учасники заходу щиро подякували ЗСУ за можливість працювати в спокійній і безпечній обстановці!!! Разом до Перемоги!!!

Зображення1пвкрваревреак

Зображення2

Зображення3

Зображення4

Підготувала: Наталія КУЗЬМЕНКО