VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

26 березня 2024 року відбулося чергове засідання Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при обласній військової адміністрації

З вітальним словом до членів Координаційної ради звернулась перший заступник начальника обласної військової адміністрації, голова Координаційної ради Заболотна Наталя Михайлівна.

Про роботу в сфері утвердження української національної та громадянської ідентичності, що здійснювалась Департаментом гуманітарної політики обласній військової адміністрації у 2023 році повідомив директор Департаменту гуманітарної політики обласній військової адміністрації Буняк Володимир Володимирович.

З пропозицією щодо розвитку пішохідного туризму, як складової військово-патріотичного виховання виступив голова громадської організації «Військово-патріотичний клуб ФОРПОСТ» Водянюк Федір Михайлович.

Члени Координаційної ради обговорили основні напрямки реалізації «Стратегії утвердження української національної та громадянської ідентичності у Вінницькій області на період до 2030 року» та затвердили план заходів її реалізації у 2024-2025 роках.

IMG 2066IMG 2069

Пдготував: Гусєв В.Г.