VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Ідея і чин

На виконання обласної цільової соціальної програми з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Вінницької області до 2025 року 25 березня 2024 року відбулась робоча зустріч ректора комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» Степана Дровозюка з керівником Вінницького обласного клубу «Україна – Rotary» Андрієм Гижком та завідувачем відділу українознавства Володимиром Лазаренком з питань співпраці з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Вінниччини.

Акцентувалась увага на необхідності реалізації Всеукраїнського конкурсу під назвою «Ідея і чин», що містить 12 портретів українських політичних діячів ХХ століття, з іменами яких пов’язані державотворчі процеси в Україні, спрямованого на вивчення та інформаційно-просвітницьку роботу з зазначеного вище проєкту.

Історик Олександр Солодар створив нариси, а художник Максим Гладько написав портрети. Портрети та історичні відомості під час зустрічі були передані ректору академії для їх практичного використання в освітньому процесі у навчальних закладах Вінницької області. Також проєкт передбачає популяризацію українських історичних та політичних постатей.

Зустріч можна охарактеризувати гаслом В’ячеслава Липинського “Плоди нашої праці пожнуть ті покоління, що матимуть державу. Нам залишається тяжкий шлях предтеч, підготовників”.

Image 1 25

Підготував: Лазаренко В.І.