VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено конкурсні випробування ІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література»

30 січня 2024 року відбувся ІІ етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література».

Тривали конкурсні випробування «Есе» та «Майстерка».Теми есе, визначені жеребкуванням, учасниці конкурсу писали протягом двох годин. Творча письмова робота мала відобразити особистісний характер сприймання проблеми та її осмислення, містити доречні й переконливі аргументи, підкріплені прикладами з художньої літератури, з історії чи суспільно-політичного життя, а також продемонструвати багатство слововживання, образність мовлення, грамотність. У випробуванні «Майстерка» журі оцінювало рівень майстерності вчителя щодо формування в учнів / учениць ключових компетентностей на уроках української словесності.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, визначено 3 учасники ІІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література».

Зображення1

Зображення2

Зображення3

Зображення4 

Зображення5

Зображенняіппк

Підготувала: Зозуля В.І.