VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Проведено конкурсні випробування І етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література»

24 січня 2024 року на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» у дистанційній формі відбувся І етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література».

Учасників конкурсу привітала Герасімова Олена Володимирівна, голова журі, проректор з науково-педагогічної роботи комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти», кандидат педагогічних наук, доцент.

На І етапі першого туру конкурсу тривали конкурсні випробування «Тестування» та «Самопрезентація».Метою тестування було визначення рівня професійної компетентності, теоретичних знань із предметів мовно-літературної освітньої галузі, методики й технології навчання предметів, підліткової психології. У випробуванні «Самопрезентація» конкурсанти презентували власний досвід використання інформаційно-цифрових технологій на уроках української мови та літератури.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних конкурсантами під час випробувань І етапу, визначено 9 учасників ІІ етапу першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2024» у номінації «Українська мова та література».

зображення 1

Зображення2

Зображення3

Підготувала: Зозуля В.І.