VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Всеукраїнська учнівська олімпіада з польської мови та літератури 2022-2023

Для перемоги в олімпіаді потрібні не лише знання та вміння, але й наполегливість, працелюбність, кмітливість, упевненість і непохитна віра у себе. Саме це й довели учасники III етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови та літератури, що відбувся на базі КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти» 11 лютого 2023 року в дистанційній формі з використанням додатка Google Meet.

Цьогоріч олімпіаду проведено у два тури – письмовий (тест з граматики) та усний (монолог учасника з теми, яку визначало журі).Учні 7-11 класів мали змогу перевірити свої навчальні досягнення у володінні польською мовою, визначити, над чим ще потрібно працювати та вдосконалюватися.

Дякуємо учасникам олімпіади за ґрунтовні знання та досконале володіння польською мовою, сміливість й оригінальність суджень. Дякуємо вчителям польської мови за високий рівень філологічної підготовки учнів. Дякуємо батькам за чудове виховання дітей.

Приємно, цікаво, а іноді несподівано було почути дорослі розмірковування наших дітей під час олімпіади. Нам є ким пишатися, адже наші українські діти – справжні інтелектуали, вони надзвичайно талановиті, цілеспрямовані, гарно виховані – гідне майбутнє покоління України.

Окремі цитати з відповідей учасників олімпіади:

1) Дубина Андрій Дмитрович, 11 клас: "Jakktoś kocha, tojestnakrokbliżejdoharmoniize światem" - "Коли хтось кохає, то стає на крок ближче до гармонії зі світом"

2) Будяк Крістіна Домініківна, 11 клас: "Wojnaprzyniosłanamtylko łańcuchnieszczęść" - "Війна принесла нам тільки ланцюжок нещасть"

1 viber 2023 02 11

2 viber 2023 02 11

3 viber 2023 02 11

4 viber 2023 02 11