VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

21 липня 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський семінар для фахівців освітньої галузі «Фізична культура» «Взаємозв’язок Нової української школи та програми Президента України «Здорова Україна»

21 липня 2022 року в режимі онлайн відбувся Всеукраїнський семінар для фахівців освітньої галузі «Фізична культура» «Взаємозв’язок Нової української школи та програми Президента України «Здорова Україна».

В роботі семінарі брали участь представники органів управління освітою, КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», вчителів фізичної культури закладів загальної середньої освіти Вінницької області.

Перед учасниками семінару виступили:

  • директор Інститутом модернізації змісту освіти МОН України Євген Баженков;
  • заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Андрій Боляк.
  • начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України Галина Коломоєць,
  • директор Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Ребрина
  • координаторка освітнього компоненту україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» Ірина Скорбун.

Організаторами семінару були Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів».

Адміністрація КЗВО «Вінницька академія безперервної освіти», відділ військово-патріотичного виховання, фізичної культури та основ здоров’я» запрошує долучитися до вайбер-спільноти «Junior Вінницька область» та взяти участь у наступних семінарах-практикумах, а саме:

 26 липня 2022 року в режимі онлайн відбудеться освітній марафон практик «Нова українська школа: інноваційні підходи до викладання варіативних модулів «Падел» (ПАДЕЛ-ТЕНІС), «Сквош», «Бадмінтон», «Настільний теніс» на уроках фізичної культури». Організаторами освітнього марафону практик є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет зфізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів», Федерація падел-тенісу України, Федерація бадмінтону України, Федерація сквошу України.

Участь у заході безкоштовна. Початок заходу о 14:00.

Попередня реєстрація учасників за покликанням  https://forms.gle/19HV56TEhUMNdncY7

28 липня 2022 року в режимі онлайн відбудеться Всеукраїнськийметодологічний семінар «Нормативно-правове та методичне забезпеченняосвітньої галузі «Фізична культура». Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів».

Участь у заході безкоштовна. Початок заходу о 14:00.

Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/1m4hrzh8cgLvo6kUA

02 серпня 2022 року в режимі онлайн відбудеться освітній марафон практик «Нова українська школа: сучасні підходи до викладання «Регбі-5» та «Регбі-7» на уроках фізичної культури». Організаторами освітнього марафону практик є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з Регбі України. Участь у заході безкоштовна.

Початок заходу о 14:00.

Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/WGuqBJwZyLP7oyMJ8

04 серпня 2022 року в режимі онлайн відбудеться Всеукраїнський семінар-практикум «Цифрові інструменти та застосунки для підвищення рухової активності дітей та молоді в закладах освіти». Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ГО «ЮкрейнЕктів», заклади післядипломної педагогічної освіти.Участь у заході безкоштовна.

Початок заходу о 14:00.

Попередня реєстрація учасників за покликанням https://forms.gle/J6e24prBsjD2gnxw7

54555657585960