VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Щодо вибору підручників 8 класу

1. Переконатися, що автори підручника – найкращі фахівці у своЇй галузі, відомі та визнані освітянською спільнотою, які створили вже не один підручник.
Серед авторів та авторських колективів, чиї підручники вже багато років виходять друком у видавництві «Ранок», -  досвідчені науковці, учителі-практики, методисти, розробники авторських програм. Безумовно, ці підручники створені професіоналами для професіоналів.
2. Поцікавитися думкою колег стосовно обраного видання.
Щороку  понад 1 000 000  підручників з усіх навчальних предметів основної школи від видавництва «Ранок», що  обирають вчителі країни на щорічному Конкурсі підручників, надходять до шкіл. Кожного року кількість наших прихильників зростає.
3. Перевірити, чи є до підручника зручний повний навчально-методичний комплект.   
Традиційно всі підручники видавництва «Ранок» є частиною НМК, який містить все необхідне й дозволяє без зайвого клопоту готуватися до уроку та проводити заняття як у класі, так і в умовах дистанційного навчання. Кожний посібник, розроблений до підручника, реалізує унікальні авторські методичні системи, тому робота з відповідним НМК об’єднана загальною логікою, що значно полегшує працю вчителя та економить його час.
4. Упевнитися в наявності постійної кваліфікованої методичної підтримки до підручника на всіх етапах освітнього процесу
Методична підтримка кожного підручника є постійною і безкоштовною. Це регулярні вебінари від авторів підручників і вчителів-методистів, що за цими виданнями працюють; орієнтовні навчальні програми та календарно-тематичні плани до кожного підручника. Матеріали  завжди чекають на вчителів у відкритому доступі на interactive.ranok.com.ua
5. Дізнатися, чи відповідає підручник сучасним вимогам, чи втілені в ньому новітні цифрові технології.
Наявність інтернет-підтримки до кожного підручника видавництва «Ранок»  не тільки містить сучасні допоміжні матеріали (презентації, тести, відео), а й дозволяє миттєво розширити межі уроку та зробити процес навчання цікавим та результативним. Корисними посиланнями можна скористатися, скануючи QR-коди на сторінках підручника.
6. Пересвідчитися, що видавці підручника завжди вчасно та якісно виконують свої забов’язання.
Яскраве оформлення, якісний друк та своєчасне надходження до школи — саме те, що видавництво «Ранок» традиційно гарантує своїм партнерам.
Отже, якщо ви все ще вагаєтесь, якій підручник варто обрати для роботи вже на наступні п’ять  навчальних років, просто перегляньте підручники видавництва «Ранок», які увійшли до другого етапу Конкурсу. Зробіть правильний  усвідомлений вибір.
Переглянути підручники 8 класу
Пропонуємо також ознайомитись із доопрацьованими, покращеними версіями підручників для 8 класу, які були переможцями конкурсу 2016 року і пропонуються для вибору вчителями з метою повторного видання в 2021 році.
Якщо ви користувалися цими підручниками й добре знайомі з їх перевагами та особливостями, вам буде цікаво дізнатися, як саме їх було покращено з урахуванням сучасних вимог, змін у програмі та зауважень і пропозицій, які ми отримували від вчителів, що протягом попередніх п’яти років працювали з цими підручниками. Якщо ви досі не знайомі з ними, наполегливо пропонуємо вам придивитися до цих підручників, і, можливо, на наступні п’ять навчальних років ви оберете саме ці видання, і вони стануть вашими вірними помічниками.
Підручники для 8 класу (повторне видання)

unnamed27022021