VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Міністерство освіти і науки України опублікувало для громадського обговорення доопрацьовані навчальні програми з предмету “Захист України” для 10-11 класів.

Міністерство освіти і науки України опублікувало для громадського обговорення доопрацьовані навчальні програми з предмету “Захист України” для 10-11 класів.

Про це зазначено на сайті МОН та на сайті НУШ.

“Метою навчального предмета “Захист України” є формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

Провідним засобом реалізації вказаної мети є запровадження компетентнісного підходу в навчальний процес загальноосвітньої школи, на основі ключових компетентностей як результату навчання”, – зазначено в програмі для закладів загальної середньої освіти.

Повністю програми для закладів загальної середньої освіти і для закладів спеціалізованої освіти військового профілю дивіться за посиланням ЗАВАНТАЖИТИ

Doopratsovani programy 22Zahyst Ukrai ny22 tryvaye gromadske obgovorennya e1593166848978