VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському STEM-Чемпіонаті з Minecraft: Education Edition!

Бо літо не лише для відпочинку, а й для веселого та драйвового навчання в улюбленому ігровому середовищі!

Всеукраїнський STEM-чемпіонат з Minecraft: Education Edition — це освітній онлайн-проєкт для учнів та учениць молодшої та середньої школи від організаторів Всеукраїнського STEM-фестивалю Robotica та Всеукраїнського фестивалю «ROBOfirst – більше ніж роботи».

Учасники та учасниці з усієї України зможуть проявити свою креативність, критичне мислення та командну роботу у вирішенні завдання Чемпіонату та позмагатися за першість.

Підготовка до Чемпіонату можлива як оффлайн так і онлайн!

Коли?

Чемпіонат триватиме з 10 червня 2020 року по 25 червня 2020 року. А нагородження переможців та переможниць відбудеться – 27 червня.

Оголошення теми Всеукраїнського STEM-чемпіонату з Minecraft: Education Edition та роз’яснення правил і завдань відбудеться на вебінарі 10 червня об 11-00.

Участь у вебінарі безкоштовна, проте реєстрація обов’язкова за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=gEqyXqaK00GIuthxbFkINMOYO-UrcTFIqVcZoPEioSdUQjdQQktCS1o4NExJRkNXNFBBWjIzMFUxNy4u

Під час вебінару буде:

  • Оголошено тему та завдання Чемпіонату;
  • Представлено умови участі та загальні правила;
  • Роз’яснено критерії оцінювання;
  • Рекомендований порядок виконання завдань.

До участі у вебінарі з роз'яснення правил та завдань Чемпіонату запрошуються викладачі та викладачки, які працюють з дітьми віком 7+ років, а саме працівники та працівниці:

  • Загальноосвітніх шкіл України;
  • Позашкільних навчальних закладів;
  • Керівники/ці гуртків тощо.

Детальніше про порядок проведення, вартість та умови участі, а також загальні правила проведення Всеукраїнського STEM-Чемпіонату з Minecraft: Education Edition, за посиланням: http://ies.org.ua/minecraft-tournament

Організатором Чемпіонату є ГО "Міжнародна Організація "Інноваційні Освітні Технології", за сприяння ТОВ «Майкрософт Україна».

З повагою, оргкомітет Всеукраїнського STEM-Чемпіонату з Minecraft: Education Edition

image003