VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вдячність вчителю: батьки подякували вчителям за якісне дистанційне навчання

Батьки розповіли, як вчителі проводять дистанційні уроки.

Вчителі вже звикли, що добрі слова від батьків – то велика рідкість.

Бо з початком дистанційного навчання їм постійно закидають то помилки, то несправедливе виставлення оцінок, то невміння користуватися онлайн-платформами й багато іншого. Але знайшлися й ті, хто замість звичної критики в бік педагога, з розумінням поставився до їхньої праці.

А головне – подякував за те, що попри складнощі й незручності дистанційного формату навчання, вчителі все одно знаходять способи донести знання учням. 

Так, нещодавно в одній з освітніх груп батьки активно висловили слова подяки вчителям. Серед них –  мати Ксенія Полевич.

Жінка написала, що добре розуміє, як важко учителям перелаштовуватись на новий формат навчання, і подякувала за їхню працю:

«Я мама дитина початкової школи. Навчаємось ми у школі №185 ім. В. Вернадського. Багато чула про те, що вчителі не проводять уроки, діти не хочуть вчитися і т. д. А хто-небудь думав, як учителям переходити на такий формат навчання? Багато з них працювали понад 20 років і тепер так швидко перелаштуватись неможливоТак, усім важко, всі навчаються, всі намагаються перелаштуватись. Мій допис про вдячність вчителям, які не дивлячись на таку ситуацію, продовжують викладати в дітей і розвивати їх. Ми, батьки, допомагаємо вам як можемо. Дякуємо вам  !"

З тим, що вчителям складно адаптуватися до нового формату погодилася і мати Наталія Литвиненко. 

Вона розповіла, що у школі, де вчиться її донька, вчителі щодня проводять відеоконференції, а ще вони пояснюють тему й розбирають домашні завдання, якщо в дитини виникли певні труднощі.

«Я допомагаю дитині зробити лише англійську мову. Іноді перевіряю грамотність, а всі інші уроки донька виконує самостійно з вчителем».

Рівнем викладання дистанційних уроків задоволена і мати Оксана Колесник. Відео зв’язок 24/7, досліди, контрольні, презентації, випічка – ось такі цікаві заняття діти виконують разом із вчителями. Розповідає – щодня проводять 3-4 відеоконференції й задають домашнє завдання. Пані Оксана подякувала педагогам гімназії №19, особливо – учительці Наталії Білик.

«Приєднуюсь до вітань з вдячністю. Діти навчаються у середній школі №25 міста Києва. Учителі – найкращі!» – написала Маша Пономаренко.

А ось Еліна Сазонова розповіла, що у харківській школі психологиня організувала шкільну сторінку і щодня виходить на зв’язок до дітей. У неї дві доньки-школярки, для яких уроки проводяться регулярно. А вчителів пані Еліна вважає «великими розумницями».

Також команда «Всеосвіти» та КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» висловлює вдячність педагогам з усієї України. Ми знаємо, що на ваші плечі лягло чимало випробувань, але ми віримо у вашу силу. Дякуємо, що надихаєте й мотивуєте своїх учнів ставати кращими. І дякуємо батькам, які підтримують вчителів й всіляко їм допомагають. Разом ми зможемо все! 

0100gpg7 bf0d 779x446