VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Матеріали для комфортного дистанційного навчання дітей

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Для швидкого і легкого засвоєння знань початкової школи, проведення комфортного дистанційного оздоровчого навчання, поліпшення здоров'я дітей і педагогів, їхнього психоемоційного стану, уникнення і корекції хронічного стресу та депресії, пропонуємо Вам можливості музикотерапевтичної педагогіки _медико-педагогічного проекту «Гармонія інтелекту та здоров'я» http://www.xn----7sbabjc3a3bjjerupj8d7f5fj.org/index.html (затвердженого Наказами МОНУ від 10.11.2008 р. №1028 та від 18.08.2017 р. №1198).

1. Навчально-методичні відеопосібники http://www.xn----7sbabjc3a3bjjerupj8d7f5fj.org/pz5/57.html  для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку «Всесвіт», «Чарівний світ чисел» (мають відповідні грифи МОНУ). Знання шкільної програми записано у вигляді музичних фільмів, навчальних пісень у виконанні відомих артистів.

Вони можуть бути успішно застосовані для ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ в період карантину. Крім того, з навально-методичними засобами гармонізуючої освіти діти зможуть ШВИДКО НАЗДОГНАТИ ПРОГРАМУ ПІСЛЯ КАРАНТИНУ (при відсутності повноцінного дистанційного навчання): легко засвоїти таблиці додавання, віднімання, множення, ділення, навчитися читати цілими словами, засвоїти граматику української мови, отримати багато знань про навколишній світ.

Навчання з «ПіснеЗнайкою» є доступним для кожного закладу освіти і кожної родини. Вартість відеопосібників на період карантину ЗНИЖЕНО НА 50 ГРН. і складає:

«Всесвіт» (2 ДВД) (навколишній світ, читання, граматика укр. мови) - 210,0 грн.

«Чарівний світ чисел» (2 ДВД) (таблиці додавання, віднімання, додавання чисел з переходом через десяток) - 170,0 грн.

«Чарівний світ чисел» (2 ДВД) (додавання чисел з переходом через десяток
таблиці множення, ділення) - 205,0 грн.

Презентаційний відеоматеріал http://www.xn----7sbabjc3a3bjjerupj8d7f5fj.org/05.html 

Майстер-класи, тренінги http://www.xn----7sbabjc3a3bjjerupj8d7f5fj.org/pz9/905.html 

2. Ми також можемо створити на базі Вашого закладу освіти центр гармонізації учнів, педагогів і батьків у рамках багатосторонньої угоди http://www.xn----7sbabjc3a3bjjerupj8d7f5fj.org/01/Ygoda.html «Про партнерство і співпрацю у сфері гармонізації дітей, дорослих, сім'ї, суспільства». Ця діяльність спрямована на попередження і корекцію проблем пізнавальної сфери, поведінки дітей, а також здоров'я учнів і педагогів (зокрема, проявів хронічного стресу, психосоматичних, невротичних розладів, емоційного вигорання, депресії, різних залежностей), протистояння їх грізним викликам сучасності.

15.04.2020 р. на базі ІВА «Освіта України» відбудеться ВЕБІНАР «Освітня діяльність без стресу, депресії, агресії - запорука здоров'я і успішності дітей та педагогів».

Додатково інформацію буде представлено на порталі «Гармонізуюча освіта» та сторінці фейсбуку «Гармонізуюча освіта». Запрошуємо Вас взяти участь у цьому вебінарі для вирішення нагальних педагогічних і медичних проблем, які мають місце у Вашому житті.

Президент МІЦГРЛ, кандидат медичних наук Яновська Н.М.

387902 1