VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Підвищення кваліфікації для вчителів 5-их класів, які працюють за науково – педагогічним проектом «Інтелект України»

У 2020-2021 навчальному році в п’яти навчальних закладах Вінницької області розпочнеться навчання учнів 5 класів за науково – педагогічним проектом «Інтелект України».

10 березня 2020 року у КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» розпочалося підвищення кваліфікації за очно - дистанційною формою для вчителів математики та предмету «Навчаємося разом» з проблеми «Нова українська школа»: реалізація компетентісного підходу - за науково – педагогічним проектом «Інтелект України».

Перед вчителями області з темою «Медико-психологічні проблеми адаптації вчителя до роботи за науково – педагогічним проектом «Інтелект України» виступила Щербакова Олена Олександрівна, кандидат психологічних наук, науковий співробітник ДУ «Інститут охорони здоров’я дітей та підлітків НАМН України», психолог науково-педагогічного проекту «Інтелект України».

Семінарські і практичні заняття підвищення кваліфікації для вчителів математики та предмету «Навчаємося разом» проводили методисти КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» і обласні коучі.

1123IMG 4816IMG 4818