VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Вибір підручників для 3 класу

Шановні вчителі, методисти, керівники ЗЗСО!

З 24 лютого по 12 березня триває вибір підручників для 3 класу.

Цьогоріч видавництво «Літера ЛТД» продовжує ПЕРШУ в Україні лінійку підручників, які інтегровані тематично і міжпредметно.

 Досліджуємо тему місяця на всіх предметах!Наскрізна тематична інтеграція підручників «Українська мова та читання» (Олена Іщенко, Андрій Іщенко), «Я досліджую світ» (Олена Іщенко та ін.) і «Математика» (Світлана Логачевська та ін.)  — на рівні включення до математичного змісту завдань, пов’язаних із темою місяця курсу ЯДС. Подивитися і зрозуміти, як це працює, можна, завантаживши наскрізне календарно-тематичне планування (посилання на сайт далі).

  • Читаємо, говоримо, пишемо і думаємо українською! Інтеграція мовної та літературної галузей у підручнику «Українська мова та читання» відбувається щоуроку: учні читають цікаві й доступні тексти різних жанрів (художні, науково-публіцистичні тощо) медіатексти, інфографіку, на яких і вивчають українську мову й розвивають мовлення, вчаться вчитися.

БЕЗКОШТОВНИЙ методичний супровід підручника традиційно на сайті видавництва http://ukrmova3.e-litera.com.ua/ .

Тут знайдете річне наскрізне календарно-тематичне планування, зразки карти-планів уроків, аудіотексти, методичні рекомендації щодо диференційованої роботи з текстом від Світлани Логачевської, інструкції тощо. Увесь контент доповнюється і розширюється.

  • Закладаємо підвалини для наукового уявлення про світ!Інтеграція 5 освітніх галузей в підручнику «Я досліджую світ» покликана допомогти учням формувати наукове уявлення про світ шляхом численних дослідів, експериментів. А завдання пошукового характеру і з моделюванням життєвих ситуацій дозволить учням практично застосовувати знання і навички.

БЕЗКОШТОВНИЙ методичний супровід підручника знайдете тут:  http://iads3.e-litera.com.ua/

Наскрізне календарно-тематичне планування, зразки карти-планів уроків, зокрема і з інформатики, досліди тощо. Увесь контент доповнюється і розширюється. 

  • Математику може опанувати кожен!У класах з учнями, які мають різні навчальні можливості й підготовку, пропонуємо застосовувати диференційований підхід в межах одного уроку. Ефективність методики внутрішньокласної диференціації Заслуженого вчителя України, кандидата педагогічних наук, доцента Світлани Логачевської, на якій ґрунтується структура підручника з математики, доведена протягом десятків років практичного досвіду авторів. Яскравий, виважений, доступний, незатеоретизований і практично спрямований підручник відповідає передусім засадам НУШ. 

БЕЗКОШТОВНА методична підтримка підручника:  http://matem3.e-litera.com.ua/ . 

За посиланнями знайдете річне календарно-тематичне планування, зразки розробок уроків, презентації тощо. Увесь контент доповнюється і розширюється.

 

Забезпечте себе комфортними та якісними матеріалами, а учнів — цікавими й сучасними підручниками "Літери ЛТД"!