VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

НУШ: Як навчати ефективно

logo new

Висловлюємо щиру подяку за Вашу працю та прагнення розвивати освіту в Україні. Видавництво «Ранок» ініціює проведення Всеукраїнського педагогічного онлайн-марафону та Інтерактивної школи творчого вчителя. Тема заходів — «НУШ: Як навчати ефективно». Онлайн-марафон відбудеться 25 лютого 2020 року з 12:00 до 18:00, вебінари Інтерактивної школи — 26–28 лютого 2020 року з 12:00 до 19:00.
У межах онлайн-марафону відбудеться серія вебінарів із фахівцями в галузі початкової освіти. Усі бажаючі матимуть можливість долучитися до діалогу з провідними авторами, тренерами Microsoft, експертами EdCamp, засновниками найбільших освітянських спільнот, освітніми блогерами та засновниками EdPro.
Щоб стати учасником заходів, потрібно зареєструватися за посиланням http://bit.do/fvHEb. Кожний зареєстрований учасник, який заповнить запропоновану Google Форму, отримає сертифікат із зазначенням кількості прослуханих годин. Участь у заходах і сертифікат є безкоштовними.
Більш детальну інформацію дізнайтеся за посиланням http://bit.do/fvHGz, програма заходів — у прикріпленому файлі. Постійна технічна підтримка за тел. 098 037 54 68.
Інформаційна підтримка: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Просимо вас сприяти інформуванню щодо проведення цього заходу вчителів початкової школи, керівників закладів загальної середньої освіти, методистів і всіх небайдужих освітян.

 РОЗКЛАД ОН-ЛАЙН МАРАФОНУ