VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

Про проведення в області Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми»

На виконання наказу Департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 24.09.2019 р. № 500 «Про проведення в області Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми» та відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» з метою підвищення професійного рівня і розвитку творчого потенціалу фахівців психологічної служби у системі освіти України було проведено II (обласний) етап вищезазначеного конкурсу.

На обласний етап конкурсу надіслано дванадцять робіт, авторами яких є практичні психологи, соціальні педагоги та авторські колективи Барського, Гайсинського, Калинівського, Козятинського, Могилів-Подільського, Немирівського, Шаргородського районів, Вінницької міської ради та м. Калинівка.

Предметом корекційно-розвиткових програм стали актуальні проблеми, які виникають у сучасному освітньому просторі, зокрема, психокорекція булінгу в учнівських колективах, корекційний інструментарій у впровадженні інклюзивної освіти, психокорекція емоційних станів учнів засобами арттерапевтичних технологій (музикотерапії, казкотерапії, ізотерапії тощо), агресивних проявів учнів у конфліктних ситуаціях.

Журі конкурсу відзначило роботи Синько Людмили Іванівни, практичного психолога, соціального педагога Рахнівсько-Лісової СЗШ І-ІІІ ст. Шаргородського району Вінницької області на тему «Психологічна корекція булінгу в освітньому середовищі» (І місце); Крупчук Анни Василівни, практичного психолога, соціального педагога Іванівського ДНЗ «Малятко» Калинівського району на тему «Сенсорна кімната як засіб всебічного та гармонійного розвитку дошкільнят» (ІІ місце); авторського колективу працівників психологічної служби Немирівського району Чорнати Ірини Вікторівни, практичного психолога Ковалівського НВК Немирівського району, і Назаренко Наталії Анатоліївни, методиста КЗ «Немирівський РМК»,(ІІІ місце) на тему «В гармонії з собою та з іншими».

Для участі у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу авторських програм практичних психологів і соціальних педагогів «Нові технології у новій школі» у номінації «Корекційно-розвиткові програми» рекомендовано роботупереможниці II етапу конкурсу Синько Людмили Іванівни «Психологічна корекція булінгу в освітньому середовищі».

Avtors ki prohramy 300x160