VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ІІ (регіональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінаціях «Зарубіжна література», «Початкова освіта» (23 січня)

23 січня 2020 року на базі КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти» проходив ІІ (регіональний) турвсеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінаціях: «Зарубіжна література», «Початкова освіта».

У кожній номінації було проведено випробування «Тестування з фахової майстерності», в якому конкурсанти мали нагоду продемонструвати рівень психолого-педагогічної підготовки та методики викладання.

У номінації «Зарубіжна література» у другому конкурсному випробуванні «Методичний практикум» оцінювалося уміння вчителя відображати у технологічній карті етапи уроку, ключові та предметні компетентності що формуються; прийоми та засоби навчання на кожному етапі уроку; уміння вчителя враховувати вікові особливості учнів щодо реалізації наскрізних змістових ліній.

У номінації «Початкова освіта» другим конкурсним випробуванням був «Методичний експромт», в якому члени журі оцінювали майстерність та ефективність використання пропонованих методів та прийомів; обґрунтованість позиції та відповідей.

Зведені відомості результатів двох випробувань ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінаціях «Зарубіжна література» та «Початкова освіта» будуть розміщені на сайті КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти».

IMG 3835

IMG 3829

IMG 3832IMG 3836