VT Wedding - шаблон joomla Mp3
Mobile menu

ЗАВЕРШИВСЯ ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКИЙ ПРОЕКТ «АКТИВНИЙ ВЧИТЕЛЬ З ХАРИЗМОЮ»

Завершився польсько-український проект «Активний вчитель з харизмою»,  що  спрямований на вчителів Вінницької області з усіх предметів. Проєкт реалізовувався спільно Вінницькою обласною Асоціацією органів місцевого самоврядування, Фундацією «ФЕРСО» (Польща) та КВНЗ «Академія неперервної освіти» та був профінансований Польсько-Американським Фондом Свободи  в рамках Програми “RITA”.  Його мета полягає в тому, щоб озброїти вчителів компетентними тренерськими вміннями, збагативши їх майстерність і допомогти самоусвідомити те, що успіх в галузі освіти багато в чому залежить від особистості, свідомості вчителя, його компетенції і готовності до змін, а інструментом його роботи є енергія, ентузіазм і бажання працювати.

Завершальним етапом проєкту стала організація 20 учасниками проекту занять для учнів з використанням тренінгової методики в одному з своїх класів, що фіксувалися  на камери. На основі цих матеріалів  підготовлено навчальні  відео, завдяки яким вчителі що не приймали безпосередньо участь в проекті та всі охочі можуть ознайомитись із перевагами, які надають тренерські методики під час роботи на уроках.

Одним з таких прикладів є відео учасника проекту Зель Лариси Михайлівни  – Новоприлуцька ЗОШ І-ІІ ступенів, Староприлуцької сільської ради Липовецького району

IMG 2149

ВІДЕО

Заняття Нич Світлани Миколаївни, вчителя математики  КЗ «Чечельницька СЗШ І-ІІІ ступенів № 1» Чечельницького району
Заняття Токан Наталії Миколаївни, вчителя географії та основ здоров’я ЗОШ І-ІІІ ст. с. Яворівка Піщанського району
Навчальне відео проведеного заняття з батьками учнів з використанням елементів тренінгової методики. Заняття вчителя Роктанен Тамари Тимофіївни.